۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ مرداد
مراجعه اعضای هیات علمی و نویسندگان به واحد انتشارات جهت چاپ کتب با هزینه دانشگاه
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: اعضای هیات علمی و نویسندگان حوزه سلامت جهت چاپ کتب با هزینه دانشگاه به واحد انتشارات این دانشگاه مرجعه کنند.
80 درصد کتب دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تالیفی است
۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: 80 درصد کتب چاپ شده واحد اتشارات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تالیفی است.
80 درصد کتب دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تالیفی است
چاپ 10 کتاب توسط واحد انتشارات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از چاپ 10 کتاب توسط واحد انتشارات این دانشگاه خبر داد.
چاپ 10 کتاب توسط واحد انتشارات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
دهمین کتاب علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به چاپ رسید
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۱ آذر
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از چاپ دهمین کتاب علمی توسط واحد انتشارات این دانشگاه طی چهار سال اخیر خبر داد.
دهمین کتاب علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به چاپ رسید
نگارش کتاب پلاسمودیوم جوندگان مقدمه ای بر انگل طی 3 سال
۱۴۰۰ جمعه ۱۹ آذر
نویسنده کتاب پلاسمودیوم جوندگان مقدمه ای بر انگل Plasmodium berghei گفت: این کتاب حاصل سه سال مطالعه، تحقیق و آزمایش روی انگل مالاریای جوندگان بوده و ماحصل آن موفقیت در برقرای چرخه انگل، میزبان و ناقل...
نگارش کتاب پلاسمودیوم جوندگان مقدمه ای بر انگل طی 3 سال
چاپ 62 درصد کتب دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طی سه سال اخیر
۱۴۰۰ شنبه ۲۱ فروردين
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از چاپ 62 درصد کتب این دانشگاه طی سه سال اخیر خبر داد.
چاپ 62 درصد کتب دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طی سه سال اخیر
چاپ هفت کتاب در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از چاپ هفت عنوان کتاب در این دانشگاه خبر داد.
چاپ هفت کتاب در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
رونمایی هفتمین کتاب دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
۱۳۹۹ شنبه ۳ آبان
هفتمین کتاب دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با عنوان "مروری بر اپیدمیولوژی و عوامل خطر سرطان‌های شایع" رونمایی شد.
رونمایی هفتمین کتاب دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
تالیف کتاب سیمای سرطان طی هشت ماه
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱ مرداد
نویسنده کتاب سیمای سرطان در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از تالیف این کتاب طی هشت ماه تلاش شبانه روزی خبر داد.
تالیف کتاب سیمای سرطان طی هشت ماه
کتاب سیمای سرطان در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت رونمایی شد
۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از رونمایی کتاب سیمای سرطان در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبر داد.
کتاب سیمای سرطان در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت رونمایی شد