۱۴۰۰ جمعه ۱۷ ارديبهشت

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از چاپ 62 درصد کتب این دانشگاه طی سه سال اخیر خبر داد.

به گزارش واحد انتشارات، خانم دکتر فاطمه سیدی  تعداد کتب منتشر شده دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را از زمان استقلال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تا کنون هشت عدد برشمرد و گفت: پنج عدد از این کتب طی سال های 1398 تا کنون منتشر شده است.

وی رشد علمی و تالیف کتب اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را مطلوب ارزیابی کرد و از در دست چاپ بودن 2 کتاب دیگر توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه خبر داد.

وی با بیان اینکه از زمان استقلال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تا کنون استعلام 17 کتاب توسط واحد انتشارات این دانشگاه انجام شده است، اظهار داشت: بیش از 90 درصد کتب استعلام شده توسط واحد انتشارات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طی سه سال اخیر انجام شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از برگزاری هفت نشست شورای انتشارات به میزبانی این معاونت طی 2 سال گذشته خبر داد و هدف از برگزاری این نشست ها را بررسی کتب استعلام گرفته و در حال چاپ عنوان کرد.

وی ادامه داد: برای تشویق و ترغیب اعضاء محترم هیات علمی، نویسندگان و دانشجویان تا کنون 2 کارگاه آشنایی با فعالیت های واحد انتشارات و آشنایی سرقت ادبی برگزار شده است.

وی هدف از راه اندازی واحد انتشارات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را انتشار آثار ارزنده در رشته هاي گوناگون به ويژه رشته هاي مربوط به علوم پزشکي اعلام کرد.

خانم دکتر سیدی اظهار داشت: کتب چاپ شده در واحد انتشارات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت علاوه بر مباحث علمی پزشکی به مشکلات سلامت مردم منطقه جنوب کرمان مانند سرطان پرداخته تا کمکی جهت بهبود سلامت منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت باشد.

دانشگاه علوم پزشکی جیرفت یک سوم پهناورترین استان کشور را با هفت شهرستان و جمعیت یک میلیون نفر تحت پوشش دارد.