۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت

هفتمین کتاب دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با عنوان "مروری بر اپیدمیولوژی و عوامل خطر سرطان‌های شایع" رونمایی شد.

کتاب مروری بر اپیدمیولوژی و عوامل خطر سرطان‌های شایع با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی رونمایی شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در این آئین، بر حمایت واحد انتشارات این دانشگاه در زمینه چاپ کتب تأکید و موضوع کتاب رونمایی شده را در حوزه سرطان عنوان کرد.

خانم دکتر سیدی اولین گام مبارزه با سرطان ها را شناسایی چگونگی وضعیت سرطان در جامعه از طریق جمع آوري اطلاعات جمعیت شناختی در مورد بروز و شیوع انواع سرطان ها و پراکندگی جغرافیایی آنها عنوان کرد و گفت: نگارش کتاب و تحقیق در زمینه بیماری سرطان نقش مهمی در پیشگیری و درمان این بیماری دارد.

وی تهیه و تألیف کتاب مروری بر اپیدمیولوژی و عوامل خطر سرطان‌های شایع را یک فرصت مناسب برای نمایش ظرفیت‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد و گفت: حمایت از فعالیت‌های پژوهشی ارزشمند سبب اعتلای جایگاه علمی ایران در سطح جهان و همچنین گامی در راستای دستیابی به مرجعیت علمی خواهد بود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت همچنین ایجاد یک تریبون شخصی، ارتباط ماندگار، انتقال افکار، بالا رفتن جایگاه اجتماعی، ثبت اثار و دستنوشته ها و جلوگیری از سرقت ادبی، اعتماد به نفس، ارتقاء شغلی و بالارفتن مرتبه شغلی، کسب اعتبار، توجیه اقتصادی و کسب درامد و تقویت رزومه تحصیلی را از مزایای نگارش کتاب عنوان کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بر لزوم ایجاد فضا برای معرفی و نمایش تازه‌های نشر تاکید و اشاره کرد: فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در جامعه باید تقویت شود و شرایط کرونایی فرصتی مغتنم برای آشتی مردم با کتاب و کتاب‌خوانی در زندگی خانواده‌ها می باشد.

خانم دکتر سیدی تصریح کرد: کتاب در جامعه ای که همه به سوی بی هویتی و فضاهای ابری و پیام های زمان گذاری شده می روند ، شما با نوشتن یک کتاب می توانید بستر یک ارتباط ماندگار را فراهم کنید و مفهوم ماندگاری در ارتباط که یک خلا در جوامع امروزی است را با نوشتن یک کتاب پر کنید.