۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از رونمایی کتاب سیمای سرطان در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبر داد.

خانم دکتر سیدی کتاب سیمای سرطان در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را نتیجه تلاش های دکتر احسان موحد پژوهشگر معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه برشمرد و گفت: این کتاب نقش مهمی در ترسیم نقشه راه مبارزه با سرطان در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان خواهد داشت.

وی سرطان را یکی از بیماری های غیر واگیر دانست و گفت: امروزه بيماري هاي غيرواگير به علت پديده نوسازي جوامع، پيشرفت فناوري و تراكم جمعيت در مناطق شهري، تغيير كيفيت زندگي و گرايش افراد به عادات نامناسب، شيوع گسترده اي پيدا نموده اند از این رو سرطان در حال حاضر به عنوان دومین علت مرگ و میر در بیشتر جوامع مطرح است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اولین گام مبارزه با سرطان ها را شناسایی چگونگی وضعیت سرطان در جامعه از طریق جمع آوري اطلاعات جمعیت شناختی در مورد بروز و شیوع انواع سرطان ها و پراکندگی جغرافیایی آنها عنوان کرد.

وی اظهار داشت: یکی از مهم ترین ارکان مدیریت و پیشگیری از سرطان، دسترسی به اطلاعات دقیق و معتبر به خصوص اطلاعات مربوط به تشخیص سرطان و میزان بروز آن است که از رهگذر اجرای مناسب برنامه ثبت سرطان به دست می آید.

در پایان ایشان تمامی پژوهشگران را به تحقیق و ایجاد تألیف در حوزه سلامت فراخواند و اشاره کرد: معاونت تحقیقات و فناوری همچون سالهای گذشته از  چاپ و انتشار کتاب توسط اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و سایر پژوهشگران استقبال می نماید.